Je bent commercieel, dienstverlenend en een inkoper met hart voor je vak en je wilt blijven leren en groeien.

Jouw dag

Je werkt grotendeels zelfstandig bij “jouw” gemeenten met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Je weet inkoop te verkopen in een vaak complexe politieke omgeving. Je werkt op wisselende locaties en aan een grote verscheidenheid aan projecten. Snel schakelen levert je dan ook geen enkel probleem op.

Wat ga je bij ons doen?

Vanuit je expertrol verleen je deskundige ondersteuning bij de opzet en uitvoering van grote en kleinere inkooptrajecten. Je begeleidt zelfstandig complexe aanbestedingen in jouw werkveld (zorg, openbare ruimte, facilitair of ICT). Daarbij ondersteun je de opdrachtgevers met het scherp krijgen van hun inkoopbehoefte en het specificeren van eisen en wensen. Verder schrijf je de aanbestedingsdocumenten, regisseer je de beoordelingen en stel je de gunningsadviezen op. Ook het opstellen van contracten en samenstellen van het aanbestedingsdossier behoren tot je taak. Als Inkoper ben je voor jouw gemeente het eerste aanspreekpunt voor vragen over inkoop en (Europees) aanbesteden. Als specialist geef je dan ook adequaat advies op de gestelde vragen.

Wie zijn wij?

Bizob is een stichting die meer dan 25 gemeenten en gemeentelijke samenwerkingen in Brabant adviseert en ondersteunt bij zeer uiteenlopende inkooptrajecten. Dit doen we met passie voor het inkoop vak en altijd met oog voor de wensen en de belangen van de klant. De persoonlijke ontwikkeling van onze inkoopprofessionals staat bij ons hoog in het vaandel.

Waar kom je bij ons werken?

Als inkoper werk je voornamelijk op de locatie van de opdrachtgever. Doorgaans krijg je twee vaste organisaties toegewezen, maar daarnaast ben je ook flexibel inzetbaar bij andere organisaties indien daartoe de noodzaak bestaat. In je werkzaamheden word je waar nodig ondersteund door je inkoopmanager, onze commodity managers en onze aanbestedingsjuristen.

Wat neem jij mee?

  • Je hebt een afgeronde bacheloropleiding of afgeronde masteropleiding in bij voorkeur (bedrijfs)economische, technische of engineering richting.
  • Een nevi1 en/of nevi2 opleiding is een pré, heb je deze niet dan ben je bereid deze te volgen.
  • Relevante werkervaring is een voorwaarde.
  • Je beschikt over goede adviesvaardigheden en staat stevig in je schoenen.
  • Daarbij ben je organisatie sensitief en weet inkoop te verkopen.
  • Je bent analytisch, proactief en pragmatisch.
  • Je hebt goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden.

Wat bieden wij?

Wij bieden een omgeving waarin plaats is voor opleiding en ontwikkeling. Je werkt bij een moderne organisatie, waarin zakelijkheid gepaard gaat met een fijne werksfeer. Het salarisniveau is aanloopschaal 9 en eind functieschaal 10 (maximaal € 4.225,-- bruto per maand op basis van 36 uur per week). Verder bieden wij een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket met de mogelijkheid van variabele werktijden in een organisatie die constant in beweging is. Je krijgt in eerste instantie een dienstverband van één jaar. Afhankelijk van jouw inzet en doorgemaakte ontwikkeling wordt dit omgezet naar een vast dienstverband.

Hebben we je interesse gewerkt?

Dan maken we graag kennis met jou. Stuur je CV naar Bureau inkoop en Aanbestedingen Zuidoost-Brabant t.a.v. I. de Vos, inkoopmanager, e-mail: i.devos@bizob.nl

Meer weten?
Vraag het aan Inge de Vos BEd, inkoopmanager +31630001913 
www.bizob.nl 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.