De prijzen van energie zijn in korte tijd aanzienlijk gestegen en blijven naar alle waarschijnlijkheid nog verder stijgen. Dat kan betekenen dat u flink meer moet betalen voor gas en elektra. Maar wat kunt u doen om uw kosten toch zo laag mogelijk te houden en waar kunt u terecht voor advies?

Energiebesparende maatregelen voor uw woning

Hoe energiezuinig is mijn woning en welke (eenvoudige) aanpassingen kan ik doen om mijn huis energiezuiniger te maken? Welke alternatieven zijn er voor verwarming met aardgas in mijn woonsituatie? Welke opties heb ik als mijn CV-ketel het begeeft? Hoeveel zonnepanelen kunnen er op mijn dak en waar kan ik deze het beste plaatsen? Voor een antwoord en advies op deze vragen en meer kunt u terecht bij KempenEnergie.

KempenEnergie kan u helpen bij het besparen van energie en bieden mogelijkheden om mee te doen en alleen of in een collectief bij te dragen aan de energietransitie. Bij het energieloket kunt u binnenlopen voor advies over hoe u energie kunt besparen. Ook zijn er energiecafés en online energie workshops. Kijk voor het totale aanbod op: www.kempenenergie.nl/diensten/(externe link) of stuur een mail naar info@kempenenergie.nl
Voor alle contactinformatie en de bezoekadressen van alle energieloketten in de Kempen zie www.kempenenergie.nl/contact/(externe link).

Energiecontracten

Loopt uw energiecontract af  en dient u een nieuw energiecontract af te sluiten? Is mijn huidige energiecontract nog wel het meest voordelig? Is het verstandig om over te stappen? Kan ik besparen op mijn energiekosten? Voor een antwoord en persoonlijk advies kunt u terecht bij de energiecoaches van Goedkope Energie via Gezondverzekerd.nl.

Op de vergelijkingssite www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie(externe link) vindt u informatie om uw energiekosten te verlagen en over mogelijkheden met betrekking tot uw energiecontract. Voor vragen en advies kunt u telefonisch contact opnemen met een energiecoach via 085-3035389. Ook staan er energiecoaches voor u klaar via een online chatfunctie.

Wel of niet overstappen?

Overstappen is niet altijd nodig. Heeft u bijvoorbeeld een vast energiecontract? Dan is de kans groot dat overstappen niet voordeliger is. Voor een variabel contract kan dat wel zo zijn. Goedkope energie helpt u met het beste advies voor in uw persoonlijke situatie. Op basis van een aantal korte vragen via een online vragenlijst krijgt u advies over of overstappen loont in uw situatie. Vervolgens kunt u verder praten en uitgebreid persoonlijk advies krijgen van een energiecoach via een telefoongesprek of via de online chatfunctie. Let op: iedere persoonlijke situatie is anders! Laat u zich dus vooraf goed informeren en adviseren door een energiecoach voordat u overstapt van energiecontract!

Overstappen

In het geval dat het advies is dat overstappen voor u een goede optie is biedt Gezondverzekerd.nl - Goedkope energie samen met een aantal energieleveranciers goedkopere energiecontracten. Een uniek aanbod tegen de laagste prijzen. Stapt u over via www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie,(externe link) dan krijgt u de volgende voordelen:

  • U betaalt nooit borg en wordt altijd direct geaccepteerd;
  • U ontvangt de goedkoopste prijs per aanbieder. We hebben speciale afspraken gemaakt met deze energieleveranciers.
  • De eventuele overstapboete staat binnen een week op uw rekening. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
  • U krijgt altijd groene energie.

De energiecoach helpt u ook bij het overstappen van energieprovider en het opzeggen van uw huidig contract.

Heeft u gevonden wat u zocht?