Nieuws

logo
Zoeken
U bent hier: Home / SSC de Kempen / Nieuws

Nieuws

 • Publicatie oktober 2013 KING, iNUPdate

  Kempengemeenten voortvarend bezig met invoering BGT.
  Artikel op pagina 7 in KING uit publicatie iNUPdate 03 over de invoering van BGT in de Kempengemeenten en de rol van SSC de Kempen.

  Lees verder
 • Publicatie "Overheid in Beweging" van Telengy

  In januari 2011 heeft het bureau Telengy uitgave 2 van haar blad "Overheid in Beweging" uitgebracht. Dit nummer heeft als hoofdthema Samenwerking.

  In dat kader hebben zij zowel SSC-manager Walter Hartmann als de Eerselse gemeentesecretaris Harrie Timmermans geïnterviewd. Zie de hieronder gekoppelde PDF voor het resultaat van deze interviews.

  Lees verder
 • Kempengemeenten werken in 'CoSeLoG' samen met TU/e

  Vier van de Kempengemeenten (onder coördinatie van SSC de Kempen) participeren de komende vier jaar in het CoSeLoG onderzoek van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). De samenwerking zal voor beide partijen bruikbare inzichten opleveren. Voor de Kempengemeenten input voor procesverbetering en voor de TU/e onderzoeksgegevens vanuit de praktijk. Lees hieronder het volledige persbericht.

  Lees verder
 • Landmeetgroep naar SSC verhuisd!

  Vanaf juni 2010 kent de GRSK (Gezamenlijke Regeling Samenwerkende Kempengemeenten) een nieuwe samenwerking: het Shared Service Center. De in de Kempen al jaren bekende Landmeetgroep is hier onderdeel van geworden. Het SSC is gevestigd in het gemeentehuis van Bergeijk, ook voor de landmeters is dit dus voortaan de thuisbasis.

  Lees verder
 • Artikel Durp magazine

  Durp Magazine plaatste in haar uitgave van juni, het volgende artikel over het SSC de Kempen.

  Lees verder