U bent hier: Home / Nieuwsberichten

• Rural Data Center nu ook op YouTube!

Degenen die het Rural Data Center (RDC) al sinds het begin volgen, hebben natuurlijk al wat video’s voorbij zien komen. Voorheen werden deze gecommuniceerd via het YouTube-kanaal van gemeente Eersel, maar sinds kort is het RDC zelf op YouTube te vinden!

• Mijn eigen wijk in beeld!

Ben jij ook benieuwd hoeveel jongeren en ouderen er in jouw kern wonen? Hoe het staat met het energieverbruik bij jou in de buurt? En wat voor soorten woningen er allemaal om die van jou heen staan?

• Save the datA 2018 een succes!

Op woensdag 14 november organiseerden de Kempengemeenten en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) gezamenlijk het evenement Save the datA voor alle medewerkers van de Kempengemeenten en GRSK.

• Eerste Rural Data Center gelanceerd in Kempengemeenten

De vijf Brabantse Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden hebben de primeur: zij gaan met het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS )intensief samenwerken in het eerste Rural Data Center van Nederland, gevestigd in het gemeentehuis van Reusel-De Mierden.