Beleidsmedewerker Belastingen/WOZ

logo
Zoeken

Beleidsmedewerker Belastingen/WOZ

Neem jij graag verantwoordelijkheid?

Wil jij aandacht voor jouw ontwikkeling?

Ben jij maatschappelijke betrokken?

Dan zoekt de gemeente Bladel jou!

Wegens het vertrek van onze collega  is er plaats voor een:

Beleidsmedewerker Belastingen/WOZ

36 uur per week (32 uur is bespreekbaar)

Kruip in de huid van…

Als beleidsmedewerker belastingen/WOZ ben jij een creatieve adviseur met veel politiek gevoel. Analytisch ben je sterk en dat weet je uitstekend te gebruiken in je adviesrelatie met bestuurders en collega’s. Je bent de expert in lokale heffingen en de WOZ en ontwikkelt het beleid hiervoor. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van bezwaar- en verweerschriften en vertegenwoordig je de gemeente bij bezwaar- en beroepzaken over lokale heffingen. Verder voer je kwaliteitscontroles uit, verzorg je mutaties en ben je verantwoordelijk voor de verstrekking van gegevens. Tot slot verzorg je de contacten met de waarderingskamer en het taxatiebureau.

Aan de slag bij…

De afdeling Dienstverlening & Bedrijfsvoering wordt aangestuurd door afdelingshoofd Miranda van Camp. De afdeling bestaat uit 46 medewerkers verdeeld over het Klant Contact Centrum (KCC), Financiën en Control, Algemeen Bestuurlijke Zaken (ABZ) en Informatie- en Procesbeheer (IPB). Je functie is onderdeel van het team KCC. Je werkt samen met drie andere collega’s die je ondersteunen met de werkzaamheden op gebied van belastingen/WOZ.

We matchen als…

Onderstaande checklist vinden we erg belangrijk. Kun je alles afvinken?

  • HBO opleiding richting vastgoed en makelaardij of vergelijkbaar;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met lokale heffingen/WOZ;
  • Goed op de hoogte van recente ontwikkelingen en jurisprudentie op gebied van belastingen en WOZ;
  • Overtuigingskracht en een dienstverlenende instelling;
  • Flexibel en oplossingsgericht;
  • Een HALO-diploma is een pré.

Onze waardering voor jou…

In ruil voor jouw kwaliteiten bieden wij een veelzijdige functie in een vooruitstrevende gemeente waar je o.a.:

  • Eindeloos kunt leren en ontwikkelen via het online leerprogramma Good Habitz;
  • Een opleiding kunt volgen die bij je past;
  • Stoom af kunt blazen tijdens een potje airhockey;
  • Een cadeautje van netto € 492,- per jaar krijgt, waarmee je kunt doen wat je wilt.

Je ontvangt een salaris van maximaal €3.805, - bruto per maand (schaal 9 CAR-UWO) gebaseerd op een werkweek van 36 uur. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen, dan start je in aanloopschaal 8. Naast je salaris is er een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto salaris. Dit budget kun je besteden zoals je wilt; bijvoorbeeld door extra vakantiedagen te kopen of door een uitkering in geld te kiezen.

Je start met een tijdelijke aanstelling van één jaar. Afhankelijk van je inzet en doorgemaakte ontwikkeling wordt beoordeeld of dit vervolgens wordt omgezet naar een vaste aanstelling.

Over de organisatie…

We zijn een organisatie met weinig hiërarchische lagen en korte lijnen met het bestuur. Het ontwikkelen van nieuwe initiatieven wordt gestimuleerd. Je kunt hier zijn wie je bent. Meer weten over onze organisatie? Bekijk bijgevoegde infographic.

Solliciteren...

Enthousiast? Je sollicitatie met brief en CV dien je vóór vrijdag, 7 juni 2019 via het reactieformulier op deze website, aan te bieden aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bladel. Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Miranda van Camp, afdelingshoofd Dienstverlening & Bedrijfsvoering, via tel. 0497-361636. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij P&O De Kempen via 0497-650640.

P&O de Kempen is het samenwerkingsverband van de gemeenten Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-de Mierden op het gebied van personeel en organisatie.

Te downloaden:

Reactieformulier