Beleidsmedewerker Belastingen/WOZ

logo
Zoeken

Beleidsmedewerker Belastingen/WOZ

Bladel is een aantrekkelijke gemeente die bestaat uit vijf dorpen met samen ongeveer 20.000 inwoners. De gemeente ligt erg mooi tussen de uitgestrekte bos- en heidegebieden en het weids agrarisch landschap van de Brabantse Kempen. De gemeente Bladel heeft veel voorzieningen, er is een actief verenigingsleven en een modern bedrijventerrein. Kortom het is hier goed wonen, werken en recreëren.


Vanuit de gemeente worden steeds meer zaken samen met inwoners en ondernemers opgepakt. Ambtenaren en bestuur zijn zo direct betrokken bij de samenleving. We zijn een organisatie met weinig hiërarchische lagen en er zijn korte lijnen met het bestuur. We vinden het belangrijk dat ieder gewaardeerd wordt om zijn of haar vakkennis en we stimuleren het ontwikkelen van nieuwe initiatieven. Je kunt hier zijn wie je bent.

Eens in de twee jaar doen we een medewerkers onderzoek. Uit het laatste onderzoek (najaar 2017) kwam naar voren dat medewerkers heel tevreden zijn met hun werk bij onze gemeente. Daar zijn we trots op. Meer weten over dit onderzoek en onze organisatie? Bekijk dan onze infographic.


Binnen de afdeling Dienstverlening & Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een

Beleidsmedewerker belastingen/WOZ

36 uur per week

Waar ga je werken?

De afdeling Dienstverlening & Bedrijfsvoering wordt aangestuurd door afdelingshoofd Miranda van Camp. De afdeling bestaat uit 46 medewerkers verdeeld over het Klant Contact Centrum (KCC), Financiën en Control, Algemeen Bestuurlijke Zaken (ABZ) en Informatie- en Procesbeheer (IPB). Er is een goede mix van mensen uit alle leeftijdscategorieën.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

  • Beleidsontwikkeling en advies aan management en bestuur inzake de lokale heffingen
  • Coördineren en uitvoeren van de werkzaamheden in het kader van de wet WOZ
  • Afhandelen van bezwaar– en verweerschriften over lokale heffingen
  • Het vertegenwoordigen van de gemeente bij bezwaar– en beroepzaken over lokale heffingen
  • Uitvoeren van kwaliteitscontroles, mutaties en het verstrekken van gegevens
  • Verzorgen van de contacten met de waarderingskamer en het taxatiebureau

Wie zoeken we?

De ideale kandidaat is een creatieve adviseur met veel politiek gevoel. Je hebt ervaring als beleidsmedewerker op het gebied van lokale heffingen. Analytisch ben je sterk en dat weet je uitstekend te gebruiken in je adviesrelatie met bestuurders en collega’s. Je hebt veel overtuigingskracht, maar tegelijkertijd een dienstverlenende instelling. Je bent flexibel en oplossingsgericht. Je bent in het bezit van een diploma HBO/HEAO-MER, richting vastgoed en makelaardij, of een vergelijkbare opleiding. Een HALO-diploma is een pré. Je bent goed op de hoogte van recente ontwikkelingen en jurisprudentie op het gebied van belastingen en de wet WOZ.

Wat bieden we?

Wij bieden je een veelzijdige functie in een moderne en vooruitstrevende gemeente waar plaats is voor opleiding en ontwikkeling. Ook bieden we een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket en de mogelijkheid je werktijden variabel in te delen. Deze functie is gewaardeerd in schaal 9 CAR/UWO, maximaal € 3.805,- bruto per maand. Wanneer niet wordt voldaan aan alle functie-eisen, vindt inschaling plaats in aanloopschaal 8. Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto salaris. Je krijgt in eerste instantie een aanstelling van één jaar die, afhankelijk van je functioneren en inzet, wordt verlengd met één jaar of wordt omgezet in een vaste aanstelling.

Enthousiast?

Je sollicitatie met brief en CV dien je vóór maandag, 25 maart 2019 via het reactieformulier op deze website, aan te bieden aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bladel. Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Miranda Van Camp, afdelingshoofd Dienstverlening & Bedrijfsvoering, via telefoonnummer 0497-361636. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij P&O De Kempen via 0497-650640.

Te downloaden:

Reactieformulier