Dienstverlener Milieuvergunningen

logo
Zoeken

Dienstverlener Milieuvergunningen

De afdeling VTH De Kempen van de Samenwerkende Kempengemeenten zoekt voor het team

Vergunningen een:

Dienstverlener milieuvergunningen (Dienstverlener B)

20 uur per week

Je taken

Als dienstverlener binnen het team Vergunningen houd jij je met name bezig met de volgende taken:

  • Informatieverstrekking over milieuprocedures.
  • Casemanagment minder complexe milieuzaken (omgevingsvergunningen en -intrekingen, milieumeldingen, vormvrije MER).
  • Aanvragen van adviezen en onderhouden van contacten met diverse disciplines van de samenwerkende kempengemeenten en andere adviseurs.
  • Proactief bijdragen aan het signaleren en oplossen van problemen.

Je profiel

Wij zoeken een gemotiveerde medewerker met bij voorkeur relevante werkervaring op het vakgebied milieu. Binnen het team is expertise aanwezig. Deze functie is daarom ook zeker geschikt voor starters met een milieuopleiding en affiniteit met milieu(procedures).

Een dienstverlenende instelling en adequate kennis van de Algemene wet bestuursrecht is vereist. Kennis van en ervaring met de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en het programma SquitXO is een pré.

Je beschikt tevens over een opleiding op ten minste Mbo+ niveau en hebt goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden. Je bent daarbij bereid zo nodig bij te scholen. Je bent een klantvriendelijke, nauwkeurige, flexibele, zelfstandige, behulpzame en resultaatgerichte teamspeler. Je denkt in oplossingen en bent bereid om de handen uit de mouwen te steken.

Wij bieden…

Een dynamische werkomgeving met een leuk team waar ruimte is om met elkaar verder te bouwen aan een goed functionerende afdeling VTH. Je standplaats is het gemeentehuis van Eersel. Je werkt voor vier gemeenten: Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden!

De functie is gewaardeerd in schaal 8 (Dienstverlener B). Afhankelijk van opleiding en ervaring kan sprake zijn van plaatsing in een aanloopschaal.

Er zal in eerste instantie sprake zijn van een aanstelling voor één jaar. Bij interne kandidaten kan de functie ook door middel van waarneming worden ingevuld. Er bestaat een kans dat de functie, mede bij goed functioneren, structureel kan worden ingevuld.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet.

Je sollicitatie met brief en CV dien je vóór woensdag, 29 mei 2019 via het reactieformulier op deze website, aan te bieden aan het Dagelijks Bestuur van de Samenwerking Kempengemeenten.

Wil je meer weten over deze vacature? Bel gerust met Bart Bierens, teamcoördinator Vergunningen (0497-531476) of met Martijn Ledder (0497-531499), afdelingshoofd VTH Samenwerking Kempengemeenten. Voor procedurele informatie kun je terecht bij Felicie van Beek, adviseur P&O de Kempen (06-13226642).

Reactieformulier