Contractmanager

logo
Zoeken

Contractmanager

Contractmanager

Commercieel en dienstverlenend

Je bent een Contractmanager met hart voor je vak en je wilt blijven leren en groeien.

Jouw dag

Je werkt grotendeels zelfstandig bij "jouw" gemeenten met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Je weet Contractmanagement te verkopen in een vaak complexe politieke omgeving. Je werkt op wisselende locaties en aan een grote verscheidenheid aan vragen. Snel schakelen levert je dan ook geen enkel probleem op.

Wat ga je bij ons doen?

Vanuit je expertrol verleen je een wezenlijke bijdrage bij de (verdere) opzet en uitvoering van contractmanagement in het Sociale Domein. Je formuleert KPI’s en de daarbij behorende normenkaders, je geeft uitvoering aan leveranciersgesprekken, je analyseert de binnengekomen data en geeft daarbij adviezen richting jouw gemeenten. Je vervult een belangrijke rol in het ontwikkelen van de relatie met de gecontracteerde zorgaanbieder. Kortom, door jou worden afspraken gemaakt en nagekomen, problemen opgelost en is informatie inzichtelijk.

Als Contractmanager ben je voor jouw gemeenten het eerste aanspreekpunt voor vragen over contractmanagement. Als specialist geef je dan ook adequaat advies op de gestelde vragen.

Wie zijn wij?

Bizob is een stichting die meer dan 25 gemeenten en gemeentelijke samenwerkingen in Brabant adviseert en ondersteunt bij zeer uiteenlopende contractmanagementtrajecten. Dit doen we met passie voor het inkoop vak en contractmanagement en altijd met oog voor de wensen en de belangen van de klant. De persoonlijke ontwikkeling van onze professionals staat bij ons hoog in het vaandel.

Waar kom je bij ons werken?

Als Contractmanager werk je voornamelijk op de locatie van de opdrachtgever. Doorgaans krijg je een vaste regio toegewezen, maar daarnaast ben je ook flexibel inzetbaar bij andere organisaties indien daartoe de noodzaak bestaat.

In je dagelijkse activiteiten werk je samen met je collega inkopers, onze commodity managers en de aanbestedingsjuristen.

Wat neem jij mee?

- Je hebt een afgeronde bacheloropleiding of afgeronde masteropleiding in bij voorkeur (bedrijfs)economische, technische of engineering richting.

- Een NEVI1 en NEVI Contract- en Leveranciersmanagement opleiding is een pré, heb je deze niet dan ben je bereid deze te volgen.

- Relevante werkervaring is een voorwaarde.

- Je beschikt over goede adviesvaardigheden en staat stevig in je schoenen.

- Daarbij ben je organisatie sensitief en weet contractmanagement te verkopen.

- Je bent analytisch, proactief en pragmatisch.

- Je hebt goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden.

Wat bieden wij?

Wij bieden een omgeving waarin plaats is voor opleiding en ontwikkeling. Je werkt bij een moderne organisatie, waarin zakelijkheid gepaard gaat met een fijne werksfeer. Het salarisniveau is aanloopschaal 9 en eind functieschaal 10 (maximaal € 4.225,-- bruto per maand op basis van 36 uur per week). Verder bieden wij een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket met de mogelijkheid van variabele werktijden in een organisatie die constant in beweging is.

Je krijgt in eerste instantie een dienstverband van één jaar. Afhankelijk van de mogelijkheden, jouw inzet en doorgemaakte ontwikkeling wordt dit omgezet naar een vast dienstverband.

Hebben we je interesse gewerkt?

Dan maken we graag kennis met jou. Stuur je CV via het reactieformulier naar:

Bureau Inkoop en Aanbestedingen Zuidoost-Brabant

t.a.v. M.A.J. Stuijts MSc , directeur

E-mail: vacature@kempengemeenten.nl

Meer weten? Vraag het aan Inge

Inge de Vos BEd, inkoopmanager

i.devos@bizob.nl

+31630001913

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Reactieformulier