Financieel Beleidsmedewerker

logo
Zoeken

Financieel Beleidsmedewerker

De afdeling Maatschappelijke Dienstverlening is per 1 juli 2019 een nieuwe afdeling van de Samenwerking Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden. De afdeling Maatschappelijke Dienstverlening wordt verantwoordelijk voor de uitvoering van de Bijzondere Bijstand van de Participatiewet, Sociaal Raadsliedenwerk, Schuldhulpverlening, Minimabeleid, Wet Maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en Jeugdhulp.

Bij deze nieuwe afdeling, die ontstaat door het samengaan van een deel van afdeling Intergemeentelijke Sociale Dienst (ISD) de Kempen en de afdeling Jeugdhulp, staat het belang van mensen (cliënten, medewerkers en inwoners) op nummer één. We zetten cliënten in hun kracht en bieden de benodigde ondersteuning en dienstverlening daarbij. We zijn trots op alle resultaten die we daarbij kunnen bereiken in het Sociaal Domein van de Kempen.

De afdeling Maatschappelijke Dienstverlening van de Samenwerkende Kempengemeenten zoekt diverse collega’s om de afdeling vanaf 1 juli een goede start te kunnen laten maken.

We bieden een dynamische werkomgeving met leuke teams waar ruimte is om met elkaar verder te leren en te bouwen aan een goed functionerende afdeling binnen het Sociaal Domein. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging ? Wij bieden jou graag die nieuwe werkkring. Bij ons werk je voor meerdere gemeenten tegelijk!

Voor Maatschappelijke Dienstverlening, team Bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar een

Financieel beleidsmedewerker

36 upw , schaal 10 CAR/UWO

De financiële beleidsmedewerker maakt deel uit van het team Bedrijfsbureau en rapporteert aan de coördinator Bedrijfsbureau. De financiële beleidsmedewerker is verantwoordelijk voor de advisering en kwaliteitsbewaking van de P&C cyclus en beheer van de financiële administratie.

Taken hierbij zijn

  • Adviseren en ondersteunen van de organisatie op financieel gebied in het kader van de P&C cyclus.
  • Opstellen van (financiële) richtlijnen op voor de middellange en lange termijn.
  • Toetsen en evalueren van de naleving van (financiële) kaders, richtlijnen en regelgeving.
  • Analyseren van begrotingen en jaarrekeningen, leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van kaders en het zijn van contactpersoon voor externe partijen zoals accountants.
  • Integraal ondersteunen van het management, beleidsmedewerkers (en projectleiders) over financieel economische aspecten van hun vakgebied, van bestuursvoorstellen en het opstellen en uitvoeren van de begroting.
  • Ondersteunen van de budgethouders in de P&C cyclus (kadernota, begroting, bestuursrapportage en jaarrekening).
  • Ondersteunen van de controller van de SK in concern-brede rapportages en voorstellen.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Kennis van gemeentefinanciën.
  • Gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen en het begrijpen van de politieke context;

Ons aanbod

Je ontvangt een salaris van maximaal € 4225, - bruto per maand (schaal 10 CAR-UWO) gebaseerd op een werkweek van 36 uur. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen, dan start je inaanloopschaal 9. Naast je salaris is er een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto salaris. Dit budget kun je besteden zoals je wilt; bijvoorbeeld door extra vakantiedagen te kopen of door een uitkering in geld te kiezen. Je start met een tijdelijke aanstelling van één jaar. Afhankelijk van je inzet en doorgemaakte ontwikkeling wordt beoordeeld of dit vervolgens wordt omgezet naar een vaste aanstelling.

Interesse?

Je sollicitatie met brief en CV dien je via het reactieformulier op deze website, aan te bieden aan het Dagelijks Bestuur van de Samenwerking Kempengemeenten.

Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij Sylvia Sanders, afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening via telefoonnummer 06-10851495 of stuur een mail naar md@kempengemeenten.nl

Voor procedurele informatie kun je terecht bij Felicie van Beek, adviseur P&O de Kempen (06-13226642).

Reactieformulier