Medewerker Archief

logo
Zoeken

Medewerker Archief

Bladel is een aantrekkelijke gemeente die bestaat uit vijf dorpen met samen ongeveer 20.000 inwoners. De gemeente ligt erg mooi tussen de uitgestrekte bos- en heidegebieden en het weids agrarisch landschap van de Brabantse Kempen. De gemeente Bladel heeft veel voorzieningen, er is een actief verenigingsleven en een modern bedrijventerrein. Kortom het is hier goed wonen, werken en recreëren.


Vanuit de gemeente worden steeds meer zaken samen met inwoners en ondernemers opgepakt. Ambtenaren en bestuur zijn zo direct betrokken bij de samenleving. We zijn een organisatie met weinig hiërarchische lagen en er zijn korte lijnen met het bestuur. We vinden het belangrijk dat ieder gewaardeerd wordt om zijn of haar vakkennis en we stimuleren het ontwikkelen van nieuwe initiatieven. Je kunt hier zijn wie je bent.

Eens in de twee jaar doen we een medewerkers onderzoek. Uit het laatste onderzoek (najaar 2017) kwam naar voren dat medewerkers heel tevreden zijn met hun werk bij onze gemeente. Daar zijn we trots op. Meer weten over dit onderzoek en onze organisatie? Bekijk deze infographic.


Wegens uitbreiding van het team zoeken wij een

Medewerker archief

36 uur per week

Waar ga je werken?

De afdeling Dienstverlening & Bedrijfsvoering wordt aangestuurd door afdelingshoofd Miranda van Camp. De afdeling bestaat uit 46 medewerkers verdeeld over het Klant Contact Centrum (KCC), Financiën en Control, Algemeen Bestuurlijke Zaken (ABZ) en Informatie- en Procesbeheer (IPB). Er is een goede mix van mensen uit alle leeftijdscategorieën.

Het team IPB heeft als belangrijkste aandachtgebieden informatieveiligheid, privacy, gegevensmanagement en informatiebeleid. Ook wordt binnen het team het applicatiebeheer uitgevoerd van het documentmanagement systeem (DMS) en het sjablonensysteem. Het team zorgt ook voor het registreren van de ingekomen post, het beheer van het digitale en papieren archief, de bodewerkzaamheden en alle facilitaire zaken zoals schoonmaak, koffievoorziening en het beheer van het gemeentehuis.

Wat ga je doen?

Je bent belast met alle voorkomende archiefwerkzaamheden (onder andere dossiervorming en -ordening, bewaren, afvoeren en vernietigen archiefbescheiden). Je verstrekt informatie uit het archief aan collega’s en burgers. Je ondersteunt afdelingen bij het vormen van werkarchieven. Verder heb je een rol bij kwaliteitsbewaking en verricht je controlewerkzaamheden voor het digitale archief. Je voert ondersteunende werkzaamheden uit met betrekking tot het digitaliseren van archiefstukken.

Wie zoeken we?

Je beschikt over een MBO werk- en denk niveau. Je beschikt over de opleidingen SODI en SODII. Je bent van nature zorgvuldig en werkt nauwkeurig. Je bent een flexibel persoon en kan gemakkelijk contacten leggen. Je hebt een dienstverlenende instelling en hebt affiniteit met geautomatiseerde systemen.

Wat bieden we?

Wij bieden je een veelzijdige functie in een moderne en vooruitstrevende gemeente waar plaats is voor opleiding en ontwikkeling. Ook bieden we een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket en de mogelijkheid je werktijden variabel in te delen. Deze functie is geplaatst in schaal 7 CAR/UWO, profiel ondersteuner A. Wanneer niet wordt voldaan aan alle functie-eisen, vindt inschaling plaats in aanloopschaal 6. Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto salaris. Je krijgt in eerste instantie een aanstelling van één jaar die, afhankelijk van je functioneren en inzet, wordt verlengd met één jaar of wordt omgezet in een vaste aanstelling.

Enthousiast?

Je sollicitatie met brief en cv dien je vóór donderdag 24 januari 2019 via het reactieformulier op deze website, aan te bieden aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Bladel. Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Miranda Van Camp, afdelingshoofd Dienstverlening & Bedrijfsvoering, via telefoonnummer 0497-361636. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Henny Eering via 0497-362660/bij P&O De Kempen 0497-650640.

Te downloaden:

Reactieformulier