Kredietbank Nederland is een bank zonder winstoogmerk, waar u eerlijk en onafhankelijk advies krijgt. Samenwerking Kempengemeenten werken samen met Kredietbank Nederland.

Lening op maat

Wilt u een verantwoorde lening? En wilt u voorkomen dat uw schuld te hoog oploopt? De Samenwerking Kempengemeenten hebben hierover afspraken gemaakt met Kredietbank Nederland. Hierdoor bent u zeker van een lening op maat, die past bij uw persoonlijke situatie.

Een persoonlijke lening is een eenvoudige vorm van lenen. U leent een bedrag, lost het in termijnen af en betaalt een vast rentepercentage over het bedrag. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
Het is tegenwoordig gemakkelijk om een lening af te sluiten. Maar let op, want een lening is een schuld waar u rente over moet betalen. Oftewel, geld lenen kost geld.

Voor wie en hoeveel?

Als u niet meer dan het minimumloon verdient, kunt u een lening aanvragen bij Kredietbank Nederland. Dat geldt ook als u een negatieve BKR-registratie hebt. Als uw bank aan u geen lening wil verstrekken, kunt u toch bij Kredietbank Nederland terecht.

U kunt al lenen vanaf € 250,- met een looptijd tussen 6 en 60 maanden. Kredietbank Nederland helpt u bij het bepalen van uw ideale leenbedrag. U mag altijd eerder aflossen, als dat zo uitkomt. Indien u vervroegt aflost kan het zijn dat hier een vergoeding voor in rekening wordt gebracht. Dit is afhankelijk van het moment waarop vervroegde aflossing plaatsvindt. 

Ga voor meer informatie over geld lenen bij de Kredietbank naar de website van Kredietbank Nederland(externe link)

Heeft u gevonden wat u zocht?