Proclaimer

Proclaimer website Samenwerking Kempengemeenten

Dit is de officiële website van de Samenwerking Kempengemeenten. De Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking Kempengemeenten is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel te houden en van de juiste informatie te voorzien. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Komt u fouten of verouderde informatie tegen of heeft u suggesties voor verbeteringen? Wij stellen uw reactie bijzonder op prijs. Dat kan per e-mail via info@kempengemeenten.nl

Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.

Browsers

De website is gebouwd voor alle recente versies van de browsers Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari. In oudere versies van deze browsers is de informatie wel zichtbaar, maar kan de vormgeving afwijken.

Links

Links naar websites van derden worden uitsluitend geplaatst voor het gemak van de gebruiker. De samenwerking Kempengemeenten heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud daarvan.